Saturday, March 2, 2013

NU NE FURAȚI VIITORUL !




Trompetele mediatice plătite de echipa condusă de Marian Lupu anunță cu bucurie în glas că Vlad Filat a pierdut partida. Se anunță că majoritatea deputaților nu îl mai suportă pe liderul liberal democrat și se cere ca primul ministru să își dea demisia. Să fim serioși!

Dacă numărăm voturile celor care ar vota pentru demiterea guvernului Filat vom vedea că la cei 34 de comunişti se vor adăuga la sigur doar cele două voturi ale lui Sârbu și Godea. Liberalii conduși de Mihai Ghimpu au anunțat că nu vor vota pentru demiterea cabinetului de miniștri iar în fracțiunea parlamentară a democraților există cel puțin cinci voci care au declarat că nu vor demisia lui Filat. Socialiștii conduși de Igor Dodon și grupul condus de Vadim Mișin nu vor participa la demiterea lui Filat. 

Aritmetica parlamentară arată în felul următor - 34 de comunişti + Sârbu + Godea + maximum 10 democraţi.  Sunt doar 46 de voturi. 
 
Cei care vor vota pentru moțiunea de cenzură a opoziției comuniste vor face front comun împotriva integrării europene. Sunt ei gata să își asume această responsabilitate?

1 comment:

  1. ce fel de integrare vorbesti?europa se dizentigreaza da voi tot visaticu ideile rumine

    ReplyDelete